Ontdek de Toekomst van Rioolrenovatie met Seico

Welkom bij Seico, jouw partner in innovatieve en duurzame rioolrenovatieoplossingen. Bij Seico begrijpen we dat het behoud van een goed functionerend rioleringssysteem van essentieel belang is voor zowel particulieren als bedrijven. 

header bg
PUTRENOVATIE

Opvoerinstallaties zijn bijzonder kwetsbaar voor het corrosieve rioolmilieu. Het voortdurend pompen en verplaatsen van ongezuiverd rioolwater door een opvoerstation of natte put vergemakkelijkt de ontgassing van waterstofsulfide (H2S). Dit resulteert in een corrosieve omgeving die agressiever is dan wat doorgaans in een mangat wordt aangetroffen. De polyurea-voeringsystemen van OBIC herstellen deze structuren effectief en beschermen ze tegen zware omgevings- en gebruiksomstandigheden.

OBIC-NATTE REPARATIES VEREISEN MINIMALE STILSTAND

Bypasspompen is kostbaar bij elk reparatieproject voor een liftstation of pompstation. Hoe langer de natte put buiten gebruik is, hoe duurder het totale project. Met het gespoten polyurea-voeringsysteem van OBIC behoren deze zorgen tot het verleden. Niet alleen is de installatie efficiënter dan andere opties voor natte putreparaties, maar OBIC-producten zijn ook snel uithardend, wat betekent dat uw systemen weer operationeel zullen zijn met minimale downtime.

Het garanderen van een snelle terugkeer naar service betekent niet dat we kwaliteit opofferen. Het is zelfs bewezen dat OBIC-producten de corrosie door microbiële geïnduceerde corrosie (MIC) van betonconstructies tegenhouden, een uitstekende impact- en slijtvastheid hebben in ruwe omgevingen en de levensduur van de natte put met 50 jaar of meer kunnen verlengen.Stap 1

 

Het zorgvuldig aanbrengen van primer is cruciaal in ons proces, waarbij we de hechting optimaliseren en duurzaamheid garanderen, waardoor een solide basis wordt gelegd voor effectieve rioolrenovaties bij Seico.
Stap 2

Het nauwgezet aanbrengen van de eerste laag membraan markeert een essentiële fase in ons renovatieproces, waarbij duurzaamheid en effectiviteit worden verzekerd voor een betrouwbaar resultaat.
Stap 3


Het vakkundig aanbrengen van de uitvullaag, die oneffenheden opvangt en de kernmaterialen versterkt, vormt een kritieke stap in ons proces, waarbij we streven naar duurzaamheid en structurele integriteit. 
Stap 4

Het precies aanbrengen van de toplaag membraan vormt de laatste cruciale stap in ons renovatieproces, waarmee we duurzaamheid en optimale prestaties waarborgen bij Seico.